Back to All Events

TREK Rotterdam


  • TREK Rotterdam Vroesenpad Rotterdam, ZH, 3039 Netherlands (map)

Beste Bourgondiërs!

Ons geliefde Vroesenpark, waar we op een zonnige dag menig picknickplekkleedje hebben uitgeslagen, wordt van vrijdag 6 t/m zondag 8 mei weer omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Tientallen mobiele keukens, het lekkerste eten, de leukste live muziek en theatervoorstellingen, oftewel: het gratis toegankelijke Food Truck Festival TREK - ROTTERDAM. 

Rotterdams zang-, muziek en theatertalent krijgt ook dit jaar weer de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Vroesenpark. 
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

TREK – ROTTERDAM - VROESENPARK
6 t/m 8 mei 2016

Vrijdag 14.00 – 23.00 uur
Zaterdag 12.00 – 23.00 uur
Zondag 12.00 - 22.00 uur

Earlier Event: May 1
Swan Market Den Haag
Later Event: May 12
ROLLENDE KEUKENS